De volgende stap

een nieuwe weg in je leiderschap

Leiding geven is vandaag meer dan ooit nodig. De mensen die nu opstaan en hun heldere visie volgen staan in het volle licht. Dit boek gaat over die mensen, de leiders. Dit boek gaat ook over jou, want leiders zitten niet alleen hoog in torens of achter bestuurstafels — ieder mens is de leider van zijn eigen leven.

Aan de hand van 10 vragen interviewde ik allerlei leiders uit bedrijven en organisaties en beschreef bovenal de uitvoerige antwoorden op de 10 vragen die ik hen stelde in even zoveel hoofdstukken:

Wanneer is er bij jou een omslag in je denken gekomen waardoor het idee van betekenis geven in je werk en leven belangrijk voor je werd? Wat is je persoonlijke motief (geweest) om het anders te willen gaan doen? Waar liggen de obstakels bij jezelf en je omgeving om je authentieke leiderschap te kunnen laten zien? Heeft je leiderschap invloed gehad? Waar heb je twijfel over als het gaat om betekenisvol bezig te kunnen zijn? Wat of wie heeft jou beïnvloed om een andere stap te durven maken binnen je carrière? Gaat het je lukken? Welke veranderingen zijn er nu nodig onder jouw leiderschap in de wereld? Waar ben je kwetsbaar geweest door jezelf te laten zien als leider? Ben je een voorbeeld (geweest)?

In een bijzondere sessie neem ik je mee in de ontdekkingen die ik deed bij het schrijven van mijn nieuwe boek ‘De volgende stap, een nieuwe weg in je leiderschap’.

Met aandacht voor jouw leiderschap — in werk en leven — en actief werken met eigen vragen. Jouw obstakels, persoonlijke motieven, twijfels en de moed om een nieuwe weg in te slaan.

Praktisch: Donderdag 28 oktober. Tijd: 10.00–16.30 uur. Locatie van de sessie is LaatBloeien in Rotterdam. Kosten zijn (excl. btw) met lunch én boek 195,- Aanmelden hier.

Als je het boek eerder hebt besteld, dan halen we 25,- (winkelprijs) van het bedrag eraf. Bestel het bij je online boekhandel of bij YouBeDo. Op de dag zelf krijg je de speciale dichtbundel — de 10 gedichten uit het boek met bijzondere foto’s — als cadeau mee naar huis.

Ron van Es is psychosyntheticus en founder van School for Purpose Leadership. Eerder schreef hij Ertoe doen, de cirkel van betekenisvol leven, was hij co-auteur van Het is tijd en Claim it! en gaf ook de gedichtenbundels Zie naar jou om en De volgende stap, de gedichten uit. Bovendien was hij eindredacteur van het boek Anders verder, 24 schrijvers over een wereld na corona.

Founder School for Purpose Leadership | www.purposeleadership.nl

Founder School for Purpose Leadership | www.purposeleadership.nl